AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Kemalpaşa Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı münasebetiyle ilçemiz Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Stadında gerçekleştirilen kutlamalara okulumuz Kemalpaşa Ortaokulu idari kadrosu, öğretmen ve öğrencileri büyük coşku ve sevinçle katılım sağlamıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı ve bu coşku ilelebet devam edecektir. Programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 2024-2028 Stratejik Planı güncellenmiştir.

Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele Dökümanları

KADINA ŞİDDETE HAYIR

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİK

1-7 Mart 'Deprem Haftası' kapsamında ülkemizdeki tüm okullarda ve okulumuzda, 4 Mart Cuma günü saat 11.30'da "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı. AFAD önderliğinde ülke genelinde düzenlenen tatbikatta  öğrenci ve öğretmenlerimiz deprem anında "çök, kapan, tutun" hareketleri ile güvenli alan oluşturup ardından kontrollü şekilde okulun bahçesine çıktı ve tatbikatı başarıyla tamamladılar. Okul bahçemizde yapılan Deprem Haftası programı öğrencilerimiz Deprem Haftası ile ilgili detaylıca bilgi edinip, tedbirli olmanın hayati öneminin farkına varmış oldular. Başarılı bir şekilde geçen tatbikatta görevli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

MİLLİ EĞİTİM BAKANKLIĞI YARDIMCI KAYNAK KİTAPLARINA AŞAĞIDA EKLENEN WORD DOSYASININ İÇERİSİNDEKİ LİNKTEN ERİŞEBİLİRSİNİZ.

OKULUMUZDA 57. KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLUYORUZ

Okulumuzda 57.Kütüphane haftası çok çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Kütüphane Haftası ile ilgili okul panomuzu oluşturduk. Bütün sınıflarımızda öğrencilerimize kitap okumanın önemi ve gereğini çeşitli drama, video ve gösteri yöntemleriyle anlattık. Okul kütüphanemiz, öğrencilerimiz tarafından gruplar halinde ziyaret edilerek kitap okuma etkinliği yapıldı. Öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmak amacıyla etkinliklerimize devam edeceğiz.

DİL SOKAĞI KÖŞEMİZ